Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνέλευση του σωματείου Μεταλλοκατασκευαστών Χανίων

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνέλευση του σωματείου Μεταλλοκατασκευαστών Χανίων

Την Τετάρτη 8 Δεκέμβριου 2021 ,τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα προστασίας που έχουν οριστεί από τον ΕΟΔΥ όσον αφορά τον COVID-19 , πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου Μεταλλοκατασκευαστών Ν. Χανίων “ο Ήφαιστος”.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Στριλιγκάς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, αφού καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους μέλη του Σωματείου, τον Πρόεδρο της ΠΟΒΑΣ κ. Παγιάτη Θεόφιλο, τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΝΧ κ. Παυλάκη Ιωάννη , τον Προέδρο του Σωματείου Ηρακλείου κ. Στριλιγκά Κωσταντίνο και τον Προέδρο του Σωματείου Ρέθυμνου κ. Δομαζάκη Αλέξανδρο, ευχήθηκαν για μια καλή νέα χρονιά και ξεκίνησαν τις διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

Αφού ανεγνώσθησαν και εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός, ο Προγραμματισμός Δράσης και ο Προϋπολογισμός για το νέο έτος, ξεκίνησαν οι ομιλίες των παρευρισκόμενων, όπου αρχικά ο λόγος δόθηκε στον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΝΧ κ. Παυλάκη Ιωάννη που αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ενημέρωσε για τις δράσεις της ΟΕΒΕΝΧ.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κ. Παγιάτης Θεόφιλος , όπου απηύθυνε τον χαιρετισμό του και ενημέρωσε για τις δράσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, αναφερόμενος ιδιαίτερα στον οδηγό εφαρμογής του νέου προγράμματος ΄΄Εξοικονομώ 2021΄΄, στην αναγκαιότητα χρήσης των ηλεκτρονικών τιμολογίων αλλά και στην διενέργεια σεμιναρίων εξ αποστάσεως με θέμα τις “Νέες Τεχνικές Δομικών Έργων Αλουμινίου Σιδήρου” με στόχο την κατάρτιση νέων εκπαιδευομένων και την ανανέωση της πιστοποίησης των ήδη υπάρχων πιστοποιημένων .

Τέλος ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Στριλιγκάς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ευχαριστούν θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Συνέλευση όπως και το Επιμελητήριο Χανίων για την διάθεση του χώρου.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather