Πότε θα κλείσουν τα λογιστικά γραφεία των Χανίων για τις καλοκαιρινές διακοπές

Πότε θα κλείσουν τα λογιστικά γραφεία των Χανίων για τις καλοκαιρινές διακοπές

Μετά από απόφαση του Δ/Σ και σε συνέχεια της περυσινής απόφασης της Γ.Σ. του Συλλόγου λογιστών, αποφασίστηκε το κλείσιμο των λογιστικών γραφείων για την προηγούμενη και την επόμενη εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου ήτοι από Δευτέρα 08/08/2022 έως και Παρασκευή 19/08/2022.

Τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους λογιστές πέραν ιδιαίτερα εξαιρετικών περιπτώσεων (όπως έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη) και αυτές μόνο εξ αποστάσεως και αν είναι εφικτό (ύπαρξη wi-fi). Για το λόγο αυτό οι λογιστές παρακαλούν τους πελάτες τους όπως έγκαιρα προγραμματίσουν τυχόν υποχρεώσεις τους ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν:

«Η παραπάνω εβδομάδα ξεκούρασης για τους συναδέλφους και το προσωπικό τους κρίνεται ιδιαίτερα επιβεβλημένη μετά από τις συνθήκες συνεχούς και αδιάλειπτης εργασίας κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες τόσο σε ένταση όσο και σε χρονικούς περιορισμούς ( προθεσμίες ).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους συνεργάτες επιχειρηματίες για την κατανόησή τους και ζητάμε συγνώμη για πιθανή αναστάτωση που ίσως προκαλούμε αλλά τα όρια αντοχής μας έχουν προ πολλού εξαντληθεί…

Τέλος ζητάμε από τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού μας ( Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε., Περιφέρεια Χανίων ) την κατανόησή και την υπομονή τους, που ευελπιστούμε να επιδείξουν σε πιθανά αιτήματα διεκπεραίωσης ή ελέγχων, στα πλαίσια του τόσο ανθρώπινου αιτήματος μας για λίγες ημέρες ξεκούρασης, ηρεμίας και επανένωσης με τις οικογένειές μας για την περίοδο αυτή.

Εκ μέρους όλων των συναδέλφων Λογιστών Φοροτεχνικών του Νομού Χανίων».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather