Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα στο νομό Χανίων, λόγω της κακοκαιρίας

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα στο νομό Χανίων, λόγω της κακοκαιρίας

Παρατείνεται και για σήμερα, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, με απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δημοτικού Σχολείου Κατοχωρίου (Κεραμειών) και του Νηπιαγωγείου Κεραμειών, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που συνεχίζει να επελαύνει στην περιοχή και δυσχεραίνει τις μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» και για σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Σκινέ-Φουρνέ θα παραμείνουν κλειστά. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Πλατανιά, θα λειτουργήσουν όλοι κανονικά, για όσα παιδιά προσέλθουν.

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοινώνει ότι, η λειτουργία του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου της Κοινότητας Έλους αναστέλλεται και για σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται να ενταθούν, στην εν λόγω περιοχή, τις επόμενες ώρες. Επίσης, με δεδομένο την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών ο Δήμος Κισσάμου ενημερώνει ότι, αναστέλλεται η λειτουργία του Επαγγελματικού Λυκείου Κισσάμου (ΕΠΑ.Λ.) «Ειρηναίος Γαλανάκης» για σήμερα, λόγω αδυναμίας πραγματοποίησης των εργαστηριακών μαθημάτων.

O δήμος Καντάνου-Σελίνου ανακοίνωσε τη συνέχιση αναστολής λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκειο Παλαιόχωρας και ΕΠΑΛ Καντάνου), καθώς και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου, την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2023.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αποκορώνου θα παραμείνουν «Κλειστά όλα τα σχολεία και σήμερα 07-02-2023 στον Δήμο Αποκορώνου». Με απόφαση του δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη, παρατείνεται η αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) και για σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, λόγω της κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather