Πλήρης η στήριξη του Ο.Α.Κ από το Υπουργείο Υποδομών

Πλήρης η στήριξη του Ο.Α.Κ από το Υπουργείο Υποδομών

Σειρά επαφών είχαν στην Αθήνα με την ηγεσία και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ. κ. Λευτέρης Κοπάσης για θέματα που αφορούν την λειτουργία του Ο.Α.Κ. και των υπηρεσιών του.

Στη διάρκεια της συνάντησης που έγινε υπό την παρουσία του Υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη και του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, κ. Γιώργο Καραγιάννη, έγινε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στην πορεία υλοποίησης όλων μεγάλων Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών έργων που εκτελεί και που δρομολογεί να υλοποιήσει ο Ο.Α.Κ. σε όλη την Κρήτη, όσο για το νέο «Κανονισμό» λειτουργίας και τις προσπάθειες περαιτέρω ενίσχυσης του «Οργανισμού».

Καθ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης, εκφράστηκε σε όλους τους τόνους η πλήρης στήριξη του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων στον Ο.Α.Κ. ενώ υπήρξε και η δέσμευση πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για ενίσχυση του,  με το απαραίτητο προσωπικό.  Έγινε ακόμη λόγος από την πλευρά του κ. Κεφαλογιάννη αλλά και του κ. Καραγιάννη,  στην αναγκαιότητα ύπαρξης του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης αλλά και για την απρόσκοπτη συνέχιση του σπουδαίου Αναπτυξιακού του ρόλου, σε ολόκληρη την Κρήτη.

«Για μια ακόμη φορά, η ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, γίνεται αρωγός στις προσπάθειες του Ο.Α.Κ.,  αναγνωρίζει έμπρακτα τον σημαντικό ρόλο που επιτελεί ο «Οργανισμός» σε ολόκληρο το νησί και στέκεται δίπλα του ουσιαστικά.  Είχαμε μια ακόμη χρήσιμη συνάντηση και θεωρούμε πως όλα τα ανοικτά ζητήματα του Ο.Α.Κ., βρίσκονται στο τραπέζι. Μέσα από την συνεργασία και την συστηματική δουλειά που γίνεται, είμαστε πεπεισμένοι  ότι θα δρομολογηθούν άμεσα λύσεις και «οργανισμός» σε κάθε περίπτωση θα βγει ενισχυμένος μέσα από όλη αυτή την κοινή προσπάθεια που καταβάλλεται», ανέφερε μετά το πέρας των επαφών του στην Αθήνα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather