Πλατανιάς: Παρατείνονται οι δηλώσεις για απόκτηση οικιακού κομποστοποιητή απορριμμάτων

Πλατανιάς: Παρατείνονται οι δηλώσεις για απόκτηση οικιακού κομποστοποιητή απορριμμάτων

Ο Δήμος Πλατανιά ανακοινώνει την παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πιλοτικό πρόγραμμα προώθησης οικιακής κομποστοποίησης  μέχρι την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης είναι:

  1. Ύπαρξη κήπου για την τοποθέτηση του κομποστοποιητή σε χώμα.
  2. Η οικία να βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Πλατανιά

Όσοι δημότες επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις συμμετοχής, θα υποβάλουν Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για ένταξη στο Πρόγραμμα Οικιακής Κομποστοποίησης, καθώς και για την αποδοχή των όρων της παραλαβής  του κομποστοποιητή και του  συναφούς εξοπλισμού.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dimos@platanias.gr ή με υποβολή γενικής αίτησης κατόπιν σύνδεσης μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Πλατανιά https://egov.crowdapps.net/platanias/. Στην περίπτωση αυτή η Υπεύθυνη Δήλωση θα κατατεθεί στο Δήμο κατά την παραλαβή του κάδου.

Όσοι δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, θα μπορούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα έγγραφα από τα γραφεία πρωτοκόλλου του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αιτήσεις και Υπεύθυνες Δηλώσεις θα γίνονται δεκτές  έως την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 .

Οι κάδοι κομποστοποίησης θα διατεθούν δωρεάν και οι εθελοντές του προγράμματος θα είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της καλής κατάστασης και ορθής λειτουργίας αυτών. Η παραλαβή θα πραγματοποιείται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται την ιστοσελίδα του Δήμου https://www.platanias.gr/pilotiko-programma-proothisis-oikiakis-kompostopoiisis-dimoy-platania/ όπου έχουν αναρτηθεί οδηγίες συναρμολόγησης,  χρήσεως και ενημερωτικό υλικό

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather