Πιο στενή συνεργασία μεταξύ Δικηγορικού Συλλόγου και δήμου Χανίων

Πιο στενή συνεργασία μεταξύ Δικηγορικού Συλλόγου και δήμου Χανίων

Στο Δημαρχείο Χανίων υποδέχθηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, Γιάννη Δασκαλάκη, και μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, σε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης στα γραφεία του Συλλόγου. Παρόντες στην συνάντηση ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευτύχιος Δαμιανάκης, και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Δημοτικής Περιουσίας και μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου, Νίκος Χαζιράκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν το ευρύ πεδίο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Χανίων και του Δικηγορικού Συλλόγου. Στη συζήτηση κυριάρχησαν από καθημερινά θέματα, που αφορούν στη διασφάλιση της συνεργασίας των υπηρεσιών του Δήμου με τον Δικηγορικό Σύλλογο, έως και ουσιαστικά ζητήματα, όπως η καταγραφή και η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας με τη συνδρομή των μελών του Συλλόγου.

Μάλιστα, μεταξύ των θεμάτων, που συζητήθηκαν, ήταν η ανέγερση του νέου δικαστικού μεγάρου, ενώ, όπως τόνισε ο κ. Σημανδηράκης “ο Δήμος Χανίων θα σταθεί αρωγός στις διεκδικήσεις του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου”.

Ο Δήμαρχος Χανίων υπογράμμισε επίσης ότι “τόσο ο επιστημονικός λόγος όσο και η διαχρονική παρουσία του Δικηγορικού Συλλόγου είναι απαραίτητα για την πόλη μας”. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Δασκαλάκης, επεσήμανε πως “ως Σύλλογος στηρίζουμε ότι είναι επωφελές και νεωτεριστικό για την πόλη μας”.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα με τη δέσμευση να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather