ΠΕΔ Κρήτης: Ζητά την αναβάθμιση τμήματος του ΕΛΜΕΠΑ στον Άγιο Νικόλαο

ΠΕΔ Κρήτης: Ζητά την αναβάθμιση τμήματος του ΕΛΜΕΠΑ στον Άγιο Νικόλαο

Την αναβάθμιση του Τμήματος  Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.) που εδρεύει στον Αγ. Νικόλαο του Νομού Λασιθίου, ζητά με έγγραφό του προς την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης Γιάννης Κουράκης.

Στο έγγραφο που εστάλη προς την Υπουργό κα Νίκη Κεραμέως, και κοινοποιήθηκε στον Υφυπουργό Άγγελο Συρίγο, ο κ. Κουράκης τονίζει ότι τα τελευταία χρόνια, το συγκεκριμένο Τμήμα βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία, δεδομένου ότι παράγει υψηλού επιπέδου ερευνητικό έργο που το κατατάσσει στην δεύτερη (2η) θέση ανάμεσα στα 34 Περιφερειακά Τμήματα Οικονομικής Κατεύθυνσης στην Ελλάδα.

Το Τμήμα, συνεχίζει ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης, συμβάλλει στην εκπαίδευση στελεχών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σε θέματα οικονομίας, διοίκησης επιχειρήσεων, ψηφιακού μετασχηματισμού, νέων τεχνολογιών πληροφορικής και ψηφιακού marketing.

Και ο κ. Κουράκης καταλήγει:

«Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης στηρίζει το αιτιολογημένο αίτημα του Τμήματος  Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας και την ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. για την ένταξή του και στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο, ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η περαιτέρω ανοδική πορεία του Τμήματος».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather