Πασχαλινή κρητική βραδιά από την Μητρόπολη Κισάμου, στο “Πορτοκάλι”

Πασχαλινή κρητική βραδιά από την Μητρόπολη Κισάμου, στο "Πορτοκάλι"

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου και η Ερανική Επιτροπή Ανεγέρσεως του Ι.Προσκυνήματος του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού διοργανώνουν την Τετάρτη του Πάσχα, 19 Απριλίου και ώρα 20.00μ.μ. στο Κέντρο «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ», μεγάλη παραδοσιακή, Κρητική βραδιά με τον καταξιωμένο Καλλιτέχνη, μεγάλο τροβαδούρο της Κρητικής Μουσικής, Αντώνη
Μαρτσάκη και το συγκρότημα του.

Συμμετέχουν οι Παραδοσιακοί Σύλλογοι: «Βιγλάτορες», «Ο Γηγενής», «Η Κίσσαμος», «Όμιλος Βρακοφόρων Κισσάμου», «Οι Πελασγοί» και η «Χορευτική Ομάδα Δραπανιά».

Προπώληση εισιτηρίων:  Κίσαμος: Γραφεία ΙΜΚΣ, Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο, Κατάστημα Κακαουνάκη, Οπωροπαντοπωλεία: «Η Μουρνιά», Κυριακάκης Ιάκωβος-Πάτρα.

Χανιά: Hondos Center, Χρυσοχοείο Πνευματικάκη (Καραϊσκάκη 28), Ελληνικό Καφέ (Πλ. Δικαστηρίων), Κρεοπωλείο Τζώρτζης, (Κλαδισσός).

Τηλ. 2822022128 (εσωτ. 3), 2824022281.

Μέρος των εσόδων, της όμορφης και ιδιαίτερα ποιοτικής αυτής βραδιάς, θα διατεθούν σε οικογένεια που χρήζει μεγάλης ανάγκης, τα δε λοιπά στην κάλυψη επιπρόσθετων εργασιών του Ι. Προσκυνήματος του Οσίου Νικηφόρου. Σας περιμένουμε όλους με χαρά!

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather