Παρουσίαση συνδυασμού Γιάννη Ζερβού χθες στα Σφακιά

Παρουσίαση συνδυασμού Γιάννη Ζερβού χθες στα Σφακιά

Ο υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Σφακίων Γιάννης Ζερβός παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ασκύφου τέσσερις επιπλέον των 30 υποψηφίων που είχε πρόσφατα ανακοινώσει.

Όπως ανέφερε, σήμερα στο δημοτικό γυμναστήριο Ασκύφου η “Δημοτική Συνεργασία Σφακίων” πραγματοποιεί  την πρώτη ανοιχτή συνάντηση  στελεχών και υποστηρικτών για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Σφακίων. Θα παρουσιάσουμε και καινούργια στελέχη που θα εκτεθούν για την ψήφο των δημοτών μας όπως και το πρόγραμμα μας, το όραμά μας, ενώ θα αναφερθούμε σε έργα  που είχαμε αφήσει την προηγούμενη δημοτική περίοδο, σε αυτά που έχουν εκτελεστεί, σε αυτά που ήδη υλοποιούνται αλλά και σε πολλά άλλα που έχει δημοπρατήσει η δημοτική Αρχή και έχουν ωριμάσει για την υλοποίησή τους”

Ο ίδιος τόνισε πως “όπως πάντα εμείς θα έχουμε ανοιχτό διάλογο και θα καταγράφουμε προβλήματα, θέσεις, απόψεις των συνεπαρχιωτών μας προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε  μαζί το πρόγραμμα για την επόμενη δημοτική περίοδο. Απόψε τα δύο από τα  τέσσερα νέα άτομα που θα παρουσιάσουμε είναι από την Κοινότητα Πατσιανού, καταξιωμένοι συνεπαρχιώτες μας οι οποίοι έχουν θητεύσει από τις θέσεις ευθύνης του προέδρου της τοπικής Κοινότητος και είναι ο Χριστόφορος  Μανουσέλης και ο Θανάσης ο Καούδης. Και οι δύο τους είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες της περιοχής στην Τοπική Κοινότητα Πατσιανού που περιλαμβάνεται το ιστορικό χωριό Καλλικράτης, το Καψοδάσος και  το Φραγκοκάστελο που είναι μια αναπτυσσόμενη περιοχή στην οποία εμείς είχαμε εντάξει  από την προηγούμενη δημοτική περίοδο σημαντικά αναπτυξιακά έργα. Επίσης από τη Χώρα Σφακίων είναι ο Γιάννης ο Κουρής γνωστός  συνεπαρχιώτης μας και επιτυχημένος επαγγελματίας και από την Τοπική Κοινότητα Ασκύφου που μας φιλοξενεί σήμερα είναι η Φανή Κατσούλη η οποία υπηρετεί νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Σφακίων και  είναι δραστήριο και ενεργό μέλος στον σύλλογο γυναικών Σφακίων. Είναι και 30 ακόμα υποψήφιοι που έχουμε παρουσιάσει στην πρώτη αναφορά μας και στην πορεία θα συμπληρώνουμε συνεχώς όλο και περισσότερα άτομα για το ψηφοδέλτιο μας”.

Πηγή: Επαρχιακό φως

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather