Πανελλαδικές: Που θα εξεταστούν οι Χανιώτες υποψήφιοι στα Αγγλικά

Πανελλαδικές: Που θα εξεταστούν οι Χανιώτες υποψήφιοι στα Αγγλικά

Όπως ανακοινώθηκε από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων «οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 στο Ειδικό Μάθημα ξένης γλώσσας «ΑΓΓΛΙΚΑ» για τους υποψηφίους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (εκτός εκείνων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες) που έχουν υποβάλει σχετική αίτηση-δήλωση, θα διενεργηθούν το Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023, στο Εξεταστικό Κέντρο του 4ου Γενικού Λυκείου Χανίων (Εμμ. Μουντάκη 1 – Αμπεριά, Χανιά, Τ.Κ. 731 33, τηλ. 2821054070).
Οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που κατέθεσαν αίτηση-δήλωση για εξέταση στο Ειδικό Μάθημα ξένης γλώσσας «ΑΓΓΛΙΚΑ» σε Λύκεια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, εξετάζονται το Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023, από την Επιτροπή Εξέτασης ατόμων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που εδρεύει στο συγκρότημα του 59ου Γενικού Λυκείου Αθηνών και του 59ου Γυμνασίου Αθηνών (Σεκούνδου 10, Τ.Κ. 11143 – Άνω Πατήσια).
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.
Όλοι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 09:30 π.μ.
Η ώρα έναρξης της εξέτασης για το Ειδικό Μάθημα ξένης γλώσσας «ΑΓΓΛΙΚΑ», είναι 10:00 π.μ.
Η διάρκεια εξέτασης είναι τρεις (3) ώρες»

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather