ΟΣΕΤΕΕ: «συγκλονίζουν τα τροχαία στον ΒΟΑΚ, ολοκληρώστε το έργο»

ΟΣΕΤΕΕ: «συγκλονίζουν τα τροχαία στον ΒΟΑΚ, ολοκληρώστε το έργο»

Συγκλονίζουν τα τροχαία που συνεχίζουν να συμβαίνουν στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη τονίζει σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΤΕΕ) και ζητά να ολοκληρωθεί επιτέλους το έργο.

Στην ανακοίνωση της ΟΣΕΤΕΕ, που υπογράφουν ο πρόεδρος Ανδρέας Στοϊμενίδης και ο γενικός γραμματέας Εμμανουήλ Κριτσωτάκης υπογραμμίζεται ότι:

-«Η μη ολοκλήρωση του σημαντικότερου τεχνικού έργου στην Κρήτη για 30 ολόκληρα χρόνια αποτελεί προσβολή για τον Κρητικό λαό, ο οποίος συνεχίζει να πληρώνει με βαρύ φόρο αίματος την εγκληματική αυτή καθυστέρηση του ελληνικού κράτους».

Στην ίδια ανακοίνωση για τη συχνότητα και σφοδρότητα των τροχαίων στον ΒΟΑΚ αναφέρεται ότι «την Κυριακή 15 Αυγούστου, στην έξοδο της “εθνικής οδού” προς Ταυρωνίτη σε σύγκρουση δύο οχημάτων τραυματίστηκαν 5 άτομα μεταξύ των οποίων σοβαρότερα ένας 12χρονος. Την Δευτέρα 16, στο ύψος του Πανόρμου του ν. Ρεθύμνης, ένας νέος άνθρωπος 44 χρονών έχασε την ζωή του».

Η ανακοίνωση καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι:  «η ΟΣΕΤΕΕ σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης θα συνεχίσει να αναδεικνύει την στρεβλή αυτή κατάσταση, αναζητώντας τις διαχρονικές ευθύνες και πιέζοντας για την τελική απόδοση στο συντομότερο χρόνο ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου στους πολίτες και τους επισκέπτες της Κρήτης».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather