Ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση Μαθητικής Δημιουργίας στον δήμο Πλατανιά

Ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση Μαθητικής Δημιουργίας στον δήμο Πλατανιά

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η έκθεση μαθητικής δημιουργίας Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Πλατανιά που διοργανώθηκε στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμπάρι.

Η δράση υλοποιήθηκε από τον Δήμο Πλατανιά και την Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πλατανιά, με την υποστήριξη της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης και του ΠΕΚΕΣ Κρήτης.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν καινοτόμες ιδέες και δημιουργίες των μαθητών, από το σύνολο των σχολείων της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πλατανιά, που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν με τη στήριξη και καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, ενώ σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης λειτουργούσαν στον εξωτερικό χώρο της Ορθόδοξης Ακαδημίας περίπτερα  από όλα τα σχολεία, με παρουσίαση του  σημαντικού έργου τους.

Ο Δήμος Πλατανιά θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και τους Διευθυντές και τους Εκπαιδευτικούς, που ενεργοποιούν τη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα και τη φαντασία των μαθητών μας και προέβαλαν, μέσω της έκθεσης, το πλούσιο έργο που παράγεται στις σχολικές μονάδες του Δήμου Πλατανιά.

Επίσης, ο Δήμος Πλατανιά ευχαριστεί θερμά:

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.Καλογερή, για την ικανοποίηση του αιτήματος της Β/μιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, για διάθεση μισθωμένων λεωφορείων που μετέφεραν μαθητές/τριες κηδεμόνες και πολίτες από τις Δημοτικές ενότητες Μουσούρων, Βουκολιών και Πλατανια στην ΟΑΚ, σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Χανίων.

Τον Δ/ντή της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης  κ. Ζορμπά  Κωνσταντίνο και τους συνεργάτες του, για την οργάνωση του χώρου και την άριστη συνεργασία μας .

Το SYNKA Xανίων για την  γενναιόδωρη προσφορά  που μας έκανε για την οργάνωση του μπουφέ, στην διάρκεια της έκθεσης.

Την ΕΤΑΙΡΕΙΑ SAMARIA για την προσφορά μεγάλης ποσότητας  εμφιαλωμένου νερού.

Τον κο Κυριακάκη Δημήτριο για την δωρεάν βιντεοσκόπηση της πρώτης μέρας της έκθεσης.

Τέλος, ο  μπουφές που έγινε στην λήξη της έκθεσης ήταν προσφορά του Δήμου Πλατανιά , ενώ το κρασί που διατέθηκε στη διάρκεια του, ήταν προσφορά από το ΚΤΗΜΑ ΛΟΥΠΑΚΗ.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather