Οι υποψήφιοι της Ν.Δ. εγκαινίασαν το εκλογικό κέντρο του κόμματος στην Σούδα

Οι υποψήφιοι της Ν.Δ. εγκαινίασαν το εκλογικό κέντρο του κόμματος στην Σούδα

Εγκαινιάστηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην κεντρική πλατεία της Σούδας. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι έξι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στα Χανιά, Σέβη Βολουδάκη, Βασίλης Διγαλάκης, Γιάννης Κασσελάκης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, Ντόρα Μπακογιάννη και Χαρίκλεια Ντερμανάκη, φίλοι και υποστηρικτές του κόμματος.

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος τόνισαν ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ ήταν συνεπής καθώς έκανε πράξη τις προεκλογικές εξαγγελίες της το 2019, επισήμαναν την ανάγκη να συνεχίσει η χώρα να βαδίζει μπροστά με σταθερότητα και τόλμη, αναφέρθηκαν στα έργα που είτε εκτελούνται είτε έχουν δρομολογηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων κι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι ο Νομός Χανίων, θα βαφτεί για πρώτη φορά γαλάζιος.

«Εγκαινιάσαμε σήμερα το νέο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στη Σούδα. Η περιοχή δεν επιλέχθηκε τυχαία. Είναι μια περιοχή που είναι ψηλά στην ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας, όσο αφορά την ανάπτυξη και τα έργα που γίνονται εδώ. Ο νέος επιβατικός σταθμός που θα εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες, η επέκταση του προβλήτα ΑΔΡΙΑΣ κατά 160 μέτρα περίπου όπου θα δεχόμαστε περισσότερα πλοία και κρουαζιερόπλοια και βέβαιο ο συνδετήριος δρόμος Σούδα – Αεροδρόμιο που είναι ένα έργο πνοής και θα αλλάξει την περιοχή καθώς είναι ένα κομβικό σημείο εισόδου επισκεπτών και κατοίκων στα Χανιά», σημείωσε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Χάρης Παπαδάκης, καταλήγοντας: “Έχουμε πλέον ένα πάρα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο, το οποίο είναι ικανό να φέρει πρώτη δύναμη τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά».

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather