Οι παλιοί, οι νέοι και οι “μεταγραφές” στην πρώτη συνάντηση του συνδυασμού Σημανδηράκη

Οι παλιοί, οι νέοι και οι “μεταγραφές” στην πρώτη συνάντηση του συνδυασμού Σημανδηράκη

Η πρώτη συνάντηση του συνδυασμού «Για τα Χανιά» πραγματοποιήθηκε χθες, στο ξενοδοχείο «Σαμαριά», στο κέντρο της πόλης, με τον δήμαρχο Χανίων και εκ νέου υποψήφιο, Παναγιώτη Σημανδηράκη να δίνει το στίγμα για τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Οκτωβρίου 2023.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση παραβρέθηκαν παλαιά αλλά και νέα μέλη που πλαισιώνουν, πλέον, τον συνδυασμό Σημανδηράκη.

Μεταξύ πολλών άλλων, στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων Ευτύχης Δαμιανάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μανώλης Καραγιαννάκης και Πέτρος Δρακάκης (από την παράταξη του Αρη Παπαδογιάννη), οι δημοτικοί σύμβουλοι  Χανίων Νίκη Αποστολάκη και Γιάννης Σφυράκης (από την παράταξη του Γρηγόρη Αρχοντάκη), ο μετεωρολόγος Μανώλης Λέκκας (ο οποίος το 2019 ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Γρηγόρη Αρχοντάκη) και ο πρόεδρος της Ενωσης Βενζινοπωλών Ν. Χανίων Γιάννης Δρακακάκης. Παρόντες, επίσης, ο αντιδήμαρχος Χανίων Αντώνης Βαρδάκης και ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ Στέλιος Βαλυράκης (που το 2019 εξελέγησαν δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη του Τάσου Βάμβουκα, αλλά στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκαν) και ο Γιάννης Χατζάκης (το 2019 εξελέγη με την παράταξη του Ευτύχη Δαμιανάκη, αλλά από τον Ιανουάριο του 2022, ως γνωστόν, οι παρατάξεις Σημανδηράκη και Δαμιανάκη έχουν συνενωθεί).

Η συνάντηση δεν είχε ανακοινωθεί στα μέσα ενημέρωσης, αλλά έγινε γνωστή μετά από ανάρτηση του κ. Σημανδηράκη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία συνοδευόταν από το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather