Οι μικροί μαθητές δημιουργούν: “Ο Ευτύχης ταξιδεύει”

Οι μικροί μαθητές δημιουργούν: "Ο Ευτύχης ταξιδεύει"

Έκθεση εργασιών των σχολείων της Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων

Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» διοργανώνει έκθεση εργασιών των σχολείων της Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, που υλοποίησαν τη σχολική χρονιά 2022-2023 το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο Ευτύχης ταξιδεύει».

Το πρόγραμμα στηρίζεται στο βιβλίο «Ο Ευτύχης και το ουράνιο τόξο» της συγγραφέως Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη, έχει σχεδιαστεί από τη νηπιαγωγό/μέλος του «Ορίζοντα», Χριστίνα Τζομπανάκη και υλοποιήθηκε στις σχολικές μονάδες από την κοινωνική λειτουργό του «Ορίζοντα», Αργυρώ Δρακάκη.

Η έκθεση θα λειτουργήσει στον Πολυχώρο Δράσεων του Συλλόγου, στην οδό Τσουδερών 38Α, από 7/06/23 έως 9/06/23, με ωράριο λειτουργίας 18:00 – 20:00 και 10/06/23 με ωράριο λειτουργίας 10:00 – 13:00.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί απονομή Αναμνηστικών Διπλωμάτων στα σχολεία και στους μαθητές/τριες, που εργάστηκαν για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος.

Επίσης, την Πέμπτη 8 Ιουνίου θα επισκεφτούν την Έκθεση μαθητές Νηπιαγωγείων με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους να παρουσιάσουν τραγούδια που έχουν ετοιμάσει, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather