Οι κρητικές γεύσεις ταξίδεψαν στο Παρίσι

Οι κρητικές γεύσεις ταξίδεψαν στο Παρίσι

Η Περιφέρεια Κρήτης ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στο Παρίσι, τη χώρα που βρίσκεται πάντα στις 5 πρώτες που επιλέγουν την Ελλάδα σαν τουριστικό προορισμό, για να παρευρεθεί στο “Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop” στις 19 Απριλίου 2022.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «σκοπός της ενέργειας αυτής ήταν μέσα από Business to Business (B2B) συναντήσεις, με εκπροσώπους τουριστικών αλλά και γαστρονομικού ενδιαφέροντος γαλλικών επιχειρήσεων, να προωθηθεί η Κρήτη και να αναδειχθούν οι δυνατότητες που προσφέρει στους επισκέπτες της, συμβάλλοντας έτσι στην ακόμα μεγαλύτερη σύσφιξη των σχέσεων της Κρήτης με τη Γαλλία και επιδιώκοντας αμοιβαία συνεργασία.

Στο Workshop συμμετείχαν ο κύριος Νικόλαος Αλεξάκης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τουρισμού Περιφέρεια Κρήτης, η κυρία Μαρία Λαβδάκη, Προϊσταμένη Τμήματος Τουρισμού Π.Ε. Λασιθίου και ο Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου, εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο οποίος δήλωσε ότι:

«Η Περιφέρεια Κρήτης, συνεπής στην παρουσία της στις αγορές που παραδοσιακά εδώ και χρόνια την επιλέγουν ως προορισμό, με ιδιαίτερη ικανοποίηση βρέθηκε και πάλι στο Παρίσι, παρουσιάζοντας τόσο τη μοναδική φύση και το μοντέλο ήλιος και θάλασσα, τον πολιτισμό, την κουλτούρα και την αξεπέραστη γαστρονομία της, αλλά και τις εναλλακτικές μορφές όπως τον τουρισμό περιπέτειας, που οι Γάλλοι επισκέπτες λατρεύουν. Η τουριστική ποικιλομορφία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Κρήτης, θα φέρουν και πάλι τους Γάλλους στις κορυφαίες θέσεις των επισκεπτών της, σε μια σεζόν που αναμένεται να είναι εξαιρετική από όλες τις πλευρές, αλλά κυρίως, αυτή που ελπίζουμε να φέρει, την πολυπόθητη κανονικότητα.»

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather