Οι κομμωτές των Χανίων, ζητούν να ανοίξουν άμεσα οι επιχειρήσεις τους

Οι κομμωτές των Χανίων, ζητούν να ανοίξουν άμεσα οι επιχειρήσεις τους

Την έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκειά τους στα αρμόδια υπουργεία για τις δηλώσεις της κυρίας Λινού στην “Καθημερινή” η οποία θεωρεί τα κομμωτήρια και τα κουρεία “τόπους διασποράς του ιού”, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη της Αδελφότητας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Χανίων. Σύμφωνα με τους ίδιους οι απόψεις της γνωστής γιατρού, δεν έχουν καμία βάση καθώς έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι στις επιχειρήσεις τους τηρούνται στο μέγιστο οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Όπως αναφέρουν, “παρακαλούμε όπως ανακαλέσει, γιατί αυτή την στιγμή περισσότερο κίνδυνο διασποράς του ιού διατρέχουν οι πολίτες από τους παράνομους που δουλεύουν από σπίτι σε σπίτι και σε χώρους παράνομους και μη ελεγμένους.

Είμαστε σοβαροί επαγγελματίες και απαιτούμε να μας αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα!!! Το άνοιγμα των επιχειρήσεων μας είναι πρωτίστης ανάγκης όπως έχει αποδειχθεί και ζητηθεί από τους ίδιους τους πολίτες και κανονικά δεν θα έπρεπε να κλείσουν καθόλου. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε αποτελέσματα”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather