ΟΕΒΕΝΧ – Παρουσιάστηκαν τα προγράμματα μαθητείας της ΔΥΠΑ

ΟΕΒΕΝΧ - Παρουσιάστηκαν τα προγράμματα μαθητείας της ΔΥΠΑ

Οι δράσεις και τα προγράμματα μαθητείας της ΕΠΑΣ Χανίων, όπως και τα τρέχοντα προγράμματα απασχόλησης ανέργων που αφορούν τους επαγγελματίες, εμπόρους και βιοτέχνες παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποίησαν η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Χανίων σε συνεργασία με την ΕΠΑΣ Χανίων και το ΚΠΑ2 Χανίων της ΔΥΠΑ.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Χ. ξεκινάει κοινές δράσεις με τις υπηρεσίες της Δ.ΥΠ.Α. (ΕΠΑΣ ΧΑΝΙΩΝ – ΚΠΑ2 ΧΑΝΙΩΝ) για την ενίσχυση των σχολών μαθητείας και την κάλυψη του μεγάλου προβλήματος έλλειψης καταρτισμένου τεχνικού προσωπικού.

Στην εκδήλωση εκτός των συναδέλφων και ενδιαφερομένων παραβρέθηκαν και η Γενική Διευθύντρια Υπηρεσιών Δ.ΥΠ.Α. Κρήτης, ο Προϊστάμενος Δ.ΥΠ.Α. Χανίων, ο Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ του ΕΒΕ Χανίων, Προέδροι Σωματείων κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!! ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ- του διευθυντή της ΕΠΑΣ κ. Αντώνη Γεραιουδάκη και την παρουσίαση του εργασιακού συμβούλου εργοδοτώνΚΠΑ2 ΔΥΠΑ κ. Νίκου Ντερμανάκη

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather