Ο Μαλανδράκης παρουσίασε τον συνδυασμό του

Ο Μαλανδράκης παρουσίασε τον συνδυασμό του

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Μάλεμε, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά παρουσίασε τον συνδυασμό του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Με σύνθημα “Οραμα, γνώση, εμπειρία, ενότητα και αποτελεσματικότητα” ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης παρουσίασε σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου το μέχρι σήμερα έργο, τα σχέδια του για την επόμενη πενταετία, εφόσον φυσικά εκλεγεί, αλλά και τους υποψήφιους του συνδυασμού του. Η εκδήλωση της παρουσίασης της παράταξης “Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών” έγινε στο Μάλεμε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Το ψηφοδέλτιο της “Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας Πολιτών” περιλαμβάνει 247 υποψήφιους που όπως είπε ο Δήμαρχος είναι άπαντες ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες πολλοί με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και πολλοί νέοι που για πρώτοι φορά ρίχνονται στη μάχη των εκλογών.

“Ολοι μαζί με όρεξη και διάθεση για προσφορά, με κοινό στόχο την απρόσκοπτη συνέχιση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης, εκσυγχρονισμού και δημιουργίας, που αξιοποιεί όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και μετατρέπει τις εξωγενείς κρίσεις σε ευκαιρίες, θα επιδιώξουμε να μεταμορφώσουμε συνολικά τον Δήμο Πλατανιά σε όλα τα επίπεδα”.

“Με παρακαταθήκη το έργο μας, απευθυνόμαστε με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού σε κάθε δημότισσα και σε κάθε δημότη και ζητάμε ξανά ισχυρή εντολή, προκειμένου να συνεχιστεί η πορεία δημιουργίας, για έναν Δήμο, ανθεκτικό, προσβάσιμο, ασφαλή, σύγχρονο και περιβαλλοντικά υγιή – «πράσινο» αλλά και φιλικό κι ελκυστικό προορισμό, με επίκεντρο τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον.
Η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους να εργαζόμαστε με νέα ορμή, με γνώση κι εμπειρία, με ευθύνη, με συνέπεια κι αποτελεσματικότητα για τους ανθρώπους και τον τόπο μας.
Μαζί, για ακόμα πιο ψηλά!”, ανέφερε ο κ.Μαλανδράκης ο οποίος διεκδικεί τέταρτη συνεχόμενη θητεία στον Δήμο Πλατανιά.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather