Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων για τη “Λευκή νύχτα”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων για τη “Λευκή νύχτα”

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά η «Λευκή Νύχτα» στα Χανιά την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023. Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης , τον Δήμο Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το κέντρο της πόλης, για να διασκεδάσει αλλά και να επωφεληθεί από τις μεγάλες προσφορές των καταστημάτων που παρέμειναν ανοιχτά έως τις 23.00μ.μ. Η βραδιά περιλάμβανε πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και παραστάσεις σε διάφορα σημεία της πόλης μας. Τη μουσική επιμελήθηκαν 11 DJ – Μουσικοί παραγωγοί που μας ανέβασαν την διάθεση με την μουσική τους. The Marmita’s Band and Show & Sea Clown Circus Shows μας πρόσφεραν μια Live συναυλία και ένα φαντασμαγορικό show με rope walking, magic tricks, ξυλοπόδαρα, fire show – ζογκλερικά. Oι Μασκότ περπατήσαν τη πόλη και διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους φίλους. Το Photoboothaki & Photoloco μας έβγαλαν τις ωραιότερες αναμνηστικές φωτογραφίες. Άφθονα κεράσματα με αναψυκτικά και μπύρες από τοπικές επιχειρήσεις προσφέρθηκαν στους επισκέπτες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων για την βοήθεια που προσέφεραν στην συνδιοργάνωση, τους χορηγούς μας: Αναψυκτικά Γεράνι, Νερά Σαμαριά, Αναψυκτικά Τεμένια , Cretan Brewery Χάρμα, Lafkas Brewery, Έζα Fine Large Beer, Amstel Beer για τα άφθονα κεράσματα που προσέφεραν στους επισκέπτες, τους γερανούς Μακρυγιαννάκη, Polenta Photography, τους μουσικούς παραγωγούς, την Daedalus Academy για την παραγωγή-επιμέλεια του show, τις σχολές El air circus arts και Ekfrasis Dance Studio και όλους όσους εργάστηκαν και συνετέλεσαν ώστε να γίνει αυτή η βραδιά Λευκή – Φωτεινή και Γιορτινή, καθώς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας για την προώθηση και διαφήμιση αυτής της εκδήλωσης.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το απευθύνουμε σε όλους τους καταστηματάρχες και το προσωπικό τους, που αγκάλιασαν αυτή την ωραία γιορτή, κράτησαν τα καταστήματα τους ανοιχτά και εργάστηκαν μέχρι αργά το βράδυ.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather