Ο Δήμος Πλατανιά συνεχίζει την καλοκαιρινή εκστρατεία φιλαναγνωσίας για παιδιά 4-12 ετών

Ο Δήμος Πλατανιά συνεχίζει την καλοκαιρινή εκστρατεία φιλαναγνωσίας για παιδιά 4-12 ετών

O Δήμος Πλατανιά  συνεχίζει  με μεγάλη επιτυχία την  καλοκαιρινή  εκστρατεία φιλαναγνωσίας για παιδιά 4-12 ετών, με συνοδοιπόρο σε αυτό το εγχείρημα  την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης .

Ενα  καλοκαιρινό ταξίδι λοιπόν  στον κόσμο των βιβλίων   όπου επιλεγμένα βιβλία  ταξιδεύουν στην ενδοχώρα και γίνονται η  αφορμή για έκφραση, παιχνίδι και δημιουργία. Συγχρόνως βαλίτσες με βιβλία  περιμένουν τους μικρούς αναγνώστες να τα δανειστούν.

Τα βιβλία που έχουν επιλεγεί για τις εκπαιδευτικές  δράσεις  ανάγνωσης και δημιουργίας, έχουν θεματικό άξονα  τα συναισθήματα και τις σχέσεις μας με τους άλλους,  με σκοπό  να συνειδητοποιήσουμε τη  μοναδικότητα  και διαφορετικότητα μας και να εξερευνήσουμε τα συναισθήματα μας.

Τις  προηγούμενες  ημέρες  το καλοκαιρινό ταξίδι στον κόσμο των βιβλίων βρέθηκε στα Ροδωπού, στα Μωθιανά και  στον Ταυρωνίτη.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κος Ιωάννης Μαλανδράκης, στην επίσκεψη του σήμερα στον Ταυρωνίτη, είχε την ευκαιρία να “ απολαύσει” την συζήτηση με τους μικρούς δημότες, αλλά και να διαπιστώσει πόσο σημαντική είναι αυτή η δράση για τα   μικρά παιδιά και τους γονείς τους.

Όπως τους ανέφερε, τέτοιες  δράσεις θα συνεχισθούν και το επόμενο διάστημα για τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς του.

Τις επόμενες ημέρες, το καλοκαιρινό ταξίδι στον κόσμο των βιβλίων θα βρίσκεται στα παρακάτω σημεία:

11η ΣΤΑΣΗ «Ο ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΣΤΗ ΑΣΠΡΙΚΗ ΧΩΡΑ»

Δευτέρα   28/08/23 -Ραβδούχα (Πολιτιστικό Κέντρο) –  Ώρα  10:00 π.μ

12η ΣΤΑΣΗ«ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ  ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥΣ»

 Τετάρτη 30/08/23  -Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης – Ώρα 10:00 π.μ

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το αναγνωστικό ταξίδι!

Η Συμμετοχή στα προγράμματα είναι δωρεάν.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather