Ο δήμος Χανίων προετοιμάζεται για τη νέα τουριστική χρονιά

Ο δήμος Χανίων προετοιμάζεται για τη νέα τουριστική χρονιά

Ευρεία σύσκεψη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Χανίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15/03/2022, υπό τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και φορείς της εμπορικής και τουριστικής επιχειρηματικότητας των Χανίων.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης ο Δήμαρχος Χανίων παρουσίασε στα μέλη της Επιτροπής αναλυτικά τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής, τις ολοκληρωμένες μελέτες, αλλά και τα υπό εξέλιξη έργα στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Χανίων, από την Αγ. Κυριακή, το Ενετικό Λιμάνι, τη Νέα Χώρα έως και τους Αγ. Αποστόλους.

Ο κ. Σημανδηράκης, ολοκληρώνοντας την παρουσίαση του, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους τονίζοντας: «Είναι ζωτικής σημασίας η συνεργασία του Δήμου Χανίων με όλους τους φορείς. που βρίσκονται σήμερα εδώ, καθώς κινούμαστε στην ίδια κατεύθυνση, με έναν κοινό στόχο: τη βελτίωση των παρεχόμενων υποδομών και τη βελτίωση της εμπειρίας του επισκέπτη στα Χανιά».

Στη σύσκεψη, τον συντονισμό της οποίας ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νεκτάριος Ψαρουδάκης, συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μιχάλης Καλογριδάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Δώρα Κυριακάκη, αλλά και μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Χανίων, του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων, του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων, κ.α.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather