Ο δήμος Χανίων παρέδωσε τα tablets που δώρισαν τοπικές επιχειρήσεις

Ο δήμος Χανίων παρέδωσε τα tablets που δώρισαν τοπικές επιχειρήσεις

Η παράδοση των επιπλέων ηλεκτρονικών συσκευών (tablet) που δώρισαν τοπικές επιχειρήσεις, ενισχύοντας την πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στις δύο Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του Νομού, στην οδό Γκερόλα στα Χανιά.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, μαζί με τους Αντιδημάρχους Οικονομικών και Παιδείας, Τάσο Αλόγλου και Αντώνη Βαρδάκη αντίστοιχα, παρέδωσαν στους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, τη δεύτερη παρτίδα ηλεκτρονικού εξοπλισμού που έγινε κατόπιν δωρεάς από τοπικές επιχειρήσεις και πολίτες, για την ενίσχυση των οικογενειών που συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση.

Μαζί με την πρωτοβουλία του Δήμου, που την προηγούμενη εβδομάδα παρέδωσε τα 600 πρώτα tablet στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ο συνολικός αριθμός που συγκεντρώθηκε φτάνει τις 1.065 συσκευές.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης ευχαρίστησε θερμά τις τοπικές επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια που συντόνισε ο Δήμος Χανίων:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους επιχειρηματίες των Χανίων, που έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και συνέδραμαν σε αυτήν τη σημαντική προσπάθεια. Απέδειξαν με τον τρόπο αυτό, την αγωνία που έχουν για το πως θα βοηθήσουμε τους μαθητές μας που το έχουν ανάγκη, μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημικής κρίσης. Με την πρωτοβουλία μας, οφείλω να τονίσω ότι δεν υποκαθιστούμε την ευθύνη που οφείλει να αναλάβει το κεντρικό κράτος, να προμηθεύσει συσκευές στο σύνολο των μαθητών. Προσπαθούμε, ωστόσο, να σταθούμε αρωγοί στις ανάγκες που υπάρχουν».

Οι επιχειρήσεις που έκαναν δωρεά τις συγκεκριμένες ηλ. συσκευές είναι οι εξής:

  • Τα s/m του συνεταιρισμού καταναλωτών SYN.KA

  • Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

  • ΑΝΕΚ-LINES

  • MOBIAK

  • Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Χανίων (ΣΥ.ΦΑ.Χ.)

  • HOTELYZER

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather