Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα

“Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έδωσαν χθες μια μεγάλη και ξεκάθαρη νίκη στη Νέα Δημοκρατία”, αναφέρει ο τρίτος σε σειρά προτίμησης των Χανιωτών, με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, “οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες έδωσαν μια ιστορική πρωτιά στον Κυριάκο Μητσοτάκη στον νομό. Οι πολίτες επέλεξαν ξεκάθαρα τον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης, απορρίπτοντας συντριπτικά τη δημαγωγία, την αβεβαιότητα και τους ανεύθυνους πειραματισμούς. Σε λίγες εβδομάδες ο θρίαμβος της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης θα ολοκληρωθεί με την αυτοδυναμία.

Σας ευχαριστώ όλους και όλες μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας που είναι για εμένα μεγάλη τιμή, δέσμευση και παρακαταθήκη. Είμαι πολύ περήφανος για τον αγώνα που δώσαμε με οδηγό το ήθος και την αξιοπρέπεια. Συγχαρητήρια στην κ. Μπακογιάννη και την κ. Βολουδάκη για την εκλογή τους. Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα για τη νέα νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές.

Σε αυτή την υπέρτατη μάχη για το σήμερα και το αύριο των Χανίων να μη λείψει κανείς”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather