Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Την αποπομπή του κατηγορούμενου για διαφθορά αστυνομικού από την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Χανίων αποφάσισε σε έκτακτο Δ.Σ. η ΕΑΥΝΧ.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση «πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 και ώρα 23:00΄ Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας.
Μοναδικό θέμα συζήτησης τα ατιμωτικά αδικήματα του κρατούμενου και μέχρι πρότινος Προέδρου της Ένωσης και συγκεκριμένα εκβίαση κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, δωροληψία – δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος. Λόγω των αδικημάτων αυτών και σύμφωνα με την παρ. δ του άρθρου 8 του Καταστατικού μας ανακαλείται η ιδιότητά του ως τακτικό μέλος της Ένωσης, ομοίως όπως επιτάσσει η διάταξη του άρθρου 14 του Καταστατικού ότι μέλος του Δ.Σ. θεωρείται ότι παραιτήθηκε αν για οποιοδήποτε λόγο χάσει την ιδιότητα του τακτικού μέλους της Ένωσης. Την θέση αυτού στο επταμελές Δ.Σ. κατέλαβε το πρώτο αναπληρωματικό μέλος ΒΙΓΛΑΚΗ Ελένη ενώ τη θέση του στους αντιπροσώπους της Ομοσπονδίας κατέλαβε το πρώτο αναπληρωματικό μέλος ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ Ανάργυρος.
Γίνεται ιδιαίτερη μνεία ότι ορίστηκαν ημερομηνίες Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 και Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 για τη διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με σκοπό τον καθορισμό ημερομηνίας για την άμεση διεξαγωγή αρχαιρεσιών στην Ένωσή μας.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων συγκροτήθηκε ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος : ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

Αντιπρόεδρος : ΚΛΑΟΥΡΑΚΗΣ Ιωάννης

Γενικός Γραμματέας : ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗΣ Χρήστος

Ταμίας : ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ Ανάργυρος

Οργανωτικός Γραμματέας : ΒΙΓΛΑΚΗ Ελένη

Μέλος : ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΚΗΣ Ρούσσος

Μέλος : ΞΕΝΙΚΑΚΗ Μαρία»

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather