Νέο δίκτυο οδοφωτισμού και λαμπτήρες LED σε Κουμπέ, Σούδα και Νέα Κυδωνία

Νέο δίκτυο οδοφωτισμού και λαμπτήρες LED σε Κουμπέ, Σούδα και Νέα Κυδωνία

Ολοκληρώθηκαν από τα συνεργεία του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Κυκλοφορίας, της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, οι εργασίες τοποθέτησης και εγκατάστασης νέου δικτύου οδοφωτισμού επί των πεζοδρομίων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών τοποθετήθηκαν σύγχρονα φωτιστικά εξοικονόμησης ενέργειας (LED), σε σημεία όπου υπήρχε μόνο υπόγεια υποδομή, όπου τα συνεργεία του συγκεκριμένου τμήματος, φρόντισαν να αποκτήσουν “φως” περιοχές που στερούνταν της βασικής υποδομής για χρόνια.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε πολλά σημεία στη Δ.Ε. Σούδας (πρώην Δημαρχείο, σχολεία, περιοχή άνω Σούδας), αλλά και σε παράδρομους της Π.Ε.Ο. Χανίων – Κισάμου, στη Δ.Ε. Νέας Κυδωνίας, στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας (Δημοτικό Σχολείο Αγ. Μαρίνας), στο κέντρο του οικισμού σε δρόμους πλησίον των οδών 25ης Μαρτίου και Παναγούλη. Παράλληλα, δίκτυο οδοφωτισμού έχει εγκατασταθεί και στη Δ.Ε. Ελ. Βενιζέλου (οδός Μαρκάκη).

Συνολικά έχουν τοποθετηθεί από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Κυκλοφορίας περισσότεροι από 50 νέοι φωτιστικοί ιστοί, ενώ, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, η συγκεκριμένη προσπάθεια θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς σε όλο το εύρος του Δήμου Χανίων, όπου υπάρχει ανάγκη.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather