Νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Δύο κρούσματα Covid-19 σε εργαζομένους του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, από τους τακτικά επαναλαμβανόμενους διαγνωστικούς ελέγχους, που διενεργούνται στο σύνολο των φιλοξενούμενων και το προσωπικό της δομής, ανακοίνωσε ο Δήμος Χανίων.

«Μετά από προληπτικό δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 04/02/2022, στο σύνολο των ηλικιωμένων και των υπαλλήλων του Δημοτικού Γηροκομείου σε συνεργασία με τις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ και τον υπεύθυνο για το κλιμάκιο των Χανίων, Στέφανο Ντουκάκη, διαπιστώθηκαν τα δύο θετικά αποτελέσματα στο προσωπικό», σημειώνει ο Δήμος.

«Καθ’ υπόδειξη του ΕΟΔΥ, πάρθηκαν επιπλέον δείγματα από τα δύο άτομα και εστάλησαν για μοριακό εργαστηριακό έλεγχο (PCR) στο Νοσοκομείο Χανίων, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να γνωστοποιηθούν τις επόμενες ώρες.

Στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο σύνολο των φιλοξενουμένων του Δημοτικού Γηροκομείου, δεν διαπιστώθηκε θετικό δείγμα.

Η διοίκηση και το προσωπικό του Δημοτικού Γηροκομείου λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ υπάρχει διαρκής συνεργασία με τις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ Χανίων, ακολουθώντας απαρεγκλίτως τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Χανίων.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather