Νάνσυ Αγγελάκη: Φόρος τιμής στον Μανώλη Σκουλάκη, να δοθεί το όνομά του σε δρόμο των Χανίων

Νάνσυ Αγγελάκη: Φόρος τιμής στον Μανώλη Σκουλάκη, να δοθεί το όνομά του σε δρόμο των Χανίων

Ελάχιστο χρέος της δημοτικής αρχής, για να τιμηθεί η προσφορά του Μανώλη Σκουλάκη στον τόπο, θεωρεί η δημοτική σύμβουλος Νάνσυ Αγγελάκη, την ονοματοδοσία δρόμου των Χανίων με το όνομά του.

Η ανακοίνωση της Νάνσυς Αγγελάκη έχει ως εξής:

“Συμπληρώθηκαν πριν λίγες μέρες, δύο χρόνια που ο  Μανώλης Σκουλάκης δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Μανώλης Σκουλάκης προσέφερε από όλες τις θέσεις που υπηρέτησε ως υπουργός Υγείας, ως βουλευτής, ως Δήμαρχος, καταστώντας τον εαυτό του μέτρο σύγκρισης και πρότυπο.

Αφιερώθηκε σε έναν τομέα δύσκολο – αυτόν της Υγείας και της Πρόνοιας – στον οποίο πίστευε ειλικρινά. Έναν τομέα που ήταν σημαντικός σύμφωνα με τον ίδιο, για την ευημερία της Ελλάδας και των ανθρώπων της.

Και σήμερα, τις δύσκολες τούτες μέρες που βιώνουμε υγειονομικά, αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά.

Ο Μανώλης Σκουλάκης λείπει από όλους εμάς που τον αγαπήσαμε και ζήσαμε μαζί του την αγωνία του για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Σε ένδειξη τιμής στο πρόσωπό του, για το έργο που άφησε, η προηγούμενη Δημοτική Αρχή ξεκίνησε μία προσπάθεια προκειμένου να δοθεί το όνομά του στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, που ο ίδιος αγωνίστηκε για να το δει να δημιουργείται και να παραδίδεται στους Χανιώτες. Ωστόσο η προσπάθεια αυτή δεν τελεσφόρησε και σήμερα, μία απλή τιμητική πλακέτα που φέρει το όνομά του είναι τοποθετημένη στην είσοδο του Κέντρου.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά, επαναφέρουμε την πρότασή μας για να δοθεί το  όνομα του Μανώλη Σκουλάκη, σε οδό του Δήμου μας ή στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων, έκταση για την οποία αγωνίστηκε επί μακρόν, με σθένος, προκειμένου να έρθει στην κυριότητα του Δήμου Χανίων και να την απολαμβάνουν όλοι οι Χανιώτες.

Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί ελάχιστο χρέος  όλων εμάς απέναντι στον αγώνα του αλλά και στην γενικότερη προσφορά του στον τόπο μας.”

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather