Μονοδρομείται η οδός Μουρνιών, για την συνέχιση των έργων σύνδεσης του ΒΟΑΚ με την πόλη των Χανίων

Μονοδρομείται η οδός Μουρνιών, για την συνέχιση των έργων σύνδεσης του ΒΟΑΚ με την πόλη των Χανίων

Την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων προκειμένου να εκτελεστεί το έργο «Κατασκευή των έργων σύνδεσης του κόμβου Μουρνιών του ΒΟΑΚ με την πόλη των Χανίων» ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

Ειδικότερα, από την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 έως και την Κυριακή 15.11.2022 θα εκτελεστούν εργασίες σήμανσης με μονοδρόμηση λωρίδας κυκλοφορίας και συγκεκριμένα στο τμήμα της από τη συμβολή των οδών Αγίας Μαρίνας και Μουρνιών έως τη συμβολή των οδών Αναγνώστου Γογονή και Μουρνιών.

Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη και για την ασφαλή διεξαγωγή των εργασιών η επαρχιακή οδός Μουρνιών (από τη συμβολή των οδών Αγίας Μαρίνας και Μουρνιών) θα μονοδρομηθεί και θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά ως είσοδος των οχημάτων στην πόλη Χανίων.

Για την έξοδο των οχημάτων από την πόλη Χανίων θα χρησιμοποιούνται εναλλακτικά οι οδοί Σοφοκλή Βενιζέλου, Αναγνώστου Γογονή και Αγίας Μαρίνας μέσω υποδεικνυόμενης παράκαμψης.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather