Μινωικές Γραμμές: Σταθερός αρωγός των “Γιατρών του Αιγαίου” του ΠΑΓΝΗ

Μινωικές Γραμμές: Σταθερός αρωγός των "Γιατρών του Αιγαίου" του ΠΑΓΝΗ

Οι Μινωικές Γραμμές, μέλος του Ομίλου Grimaldi, επενδύουν στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με όραμα να κάνουν την ανθρώπινη ικανότητα, δυνατότητα, και να συμβάλουν έμπρακτα στο κοινωνικό σύνολο.

Οι Μινωικές Γραμμές από 01/01/2014 έχουν «υιοθετήσει» τις εθελοντικές δράσεις των “Γιατρών του Αιγαίου” του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, παρέχοντας τη δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης των κλιμακίων των εθελοντών από / προς Κρήτη με τα πλοία της και έχοντας καλύψει το κόστος αγοράς ειδικά διαμορφωμένου και εξοπλισμένου mini van για προληπτική Ιατρική.

Παρόλες τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, την ενεργειακή κρίση και την αλματώδη αύξηση της τιμής των καυσίμων, που πλήττουν σημαντικά το έργο και τα αποτελέσματα της εταιρείας, οι Μινωικές Γραμμές, «αγκαλιάζουν» για μία ακόμη φορά τις δράσεις των “Γιατρών του Αιγαίου” – ΠΑ.Γ.Ν.Η. και διευκολύνουν τη μετάβαση ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, με την πραγματοποίηση δύο έκτακτων προσεγγίσεων, την Πέμπτη 20 και τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, στο λιμένα της Μήλου, από τα λιμάνια του Ηρακλείου και του Πειραιά αντίστοιχα.

Η ως άνω υγειονομική αποστολή απαρτίζεται από 29 εθελοντές (15 ιατρούς και 14 άτομα βοηθητικό / νοσηλευτικό προσωπικό), οι οποίοι θα μεταβούν με τον αναγκαίο ιατρικό εξοπλισμό, προκειμένου να πραγματοποιήσουν, μεταξύ άλλων, ιατρεία διαφορετικών ειδικοτήτων, όπως καρδιολογικά, ορθοπεδικά, γυναικολογικά, οφθαλμολογικά, χειρουργικά-αγγειοχειρουργικά, νευρολογικά, ψυχιατρικά, παιδορθοπεδικά και να προσφέρουν δωρεάν ιατρική βοήθεια στους κατοίκους του νησιού της Μήλου.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather