Συνεχίζονται οι διαδικτυακές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον δήμο Πλατανιά

Συνεχίζονται οι διαδικτυακές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον δήμο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά, όπως και κάθε χρόνο, τις μέρες των γιορτών, , θα βρίσκεται κοντά στα παιδιά του Δήμου μας και όχι μόνο σε αυτά, με ποικίλες δράσεις. Φέτος προσαρμοσμένοι στις υγειονομικές συνθήκες, που επιβάλλει η προστασία από τον covid19, περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους διαδικτυακά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Πλατανιά έχει ως εξής :

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 : Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Γεράνι, στην Πλατεία της ΔΕΥΑΒΑ.

Πέμπτη 24 και 31 Δεκεμβρίου 2020 : Μαθητές Σχολείων του Δήμου, λένε διαδικτυακά τα κάλαντα και ανταλλάσσουν ευχές με τον Δήμαρχο

Το διαδικτυακό ραντεβού με τους μικρούς φίλους είναι από το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, στις 6:30 το απόγευμα στο site του Δήμου στη Διεύθυνση http://www.platanias.gr/christmas2020/ και από εκεί συνδεόμαστε στην πλατφόρμα υλοποίησης των δράσεων.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις μας θα είναι διαδραστικές, με τους μικρούς μας φίλους να έχουν την ευκαιρία στη 1,5 ώρα που θα διαρκεί κάθε συνάντηση, να ακούσουν χριστουγεννιάτικες ιστορίες και παραμύθια, να κουβεντιάσουν με δημιουργούς αλλά και να συμμετάσχουν σε διαδραστικές δράσεις. Φυσικά καλεσμένοι και όσοι μεγάλοι, έχουν ακόμα την παιδική διάθεση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω διαδραστικές διαδικτυακές συναντήσεις :

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 : «Έρχονται οι Γίγαντες» . Εκδήλωση – σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων – για τα Δικαιώματα του Παιδιού με προβολή ταινίας και συζήτηση.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 : Μικροί και μεγάλοι συναντούν τη συγγραφέα Μαρινέλλα Βλαχάκη. Συζητούν αλλά και αλληλοεπιδρούν μαζί της, με αφορμή τα Χριστούγεννα και τις εορταστικές ημέρες.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020: Χριστουγεννιάτικη Κινηματογραφική Λέσχη για Παιδιά. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανιών, καλεί του μικρούς του φίλους να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, βλέποντας μια ταινία μικρού μήκους και συμμετέχοντας σε ένα διαδραστικό εργαστήρι.

Διαδικτυακή εκδήλωση την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021, στις 5 το απόγευμα από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι, όπου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση για την βράβευση των νεοεισαχθέντων φοιτητών από τον Δήμο Πλατανιά, με τη χορηγία της ANEK LINES-BLUE STAR FERRIES.

Παράλληλα και για όλες τις μέρες ο Δήμος Πλατανιά χαρίζει μουσικές – σε εορταστικό κλίμα – καθημερινά πρωί και απόγευμα, από τις έδρες των Δημοτικών μας Ενοτήτων.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather