Μελέτη οδικής ασφάλειας του δρόμου εισόδου στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Μελέτη οδικής ασφάλειας του δρόμου εισόδου στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Σύσκεψη με θέμα τη μελέτη οδικής ασφάλειας του δρόμου εισόδου στο Πολυτεχνείο Κρήτης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 203, μετά από πρόσκληση του αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή προς τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Μιχάλης Ζερβάκης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ Άρης Παπαδογιάννης.

Επίσης μετείχαν στελέχη και συνεργάτες από τη Διεύθυνση Τεχνικών έργων της Π.Ε. Χανίων, από την Τεχνική Υπηρεσία του Πολυτεχνείου Κρήτης και από τη Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ, καθώς και εκπρόσωπος της αναδόχου μελετητικής εταιρείας.

Βασικό αντικείμενο της τεχνικής αυτής συνάντησης, ήταν η εξέταση συγκεκριμένων ζητημάτων που αφορούν στην οδική ασφάλεια πριν την οριστικοποίηση της μελέτης. Μετά από την εξέταση των θεμάτων, ελήφθησαν ομόφωνα οι αποφάσεις και δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες για την γρήγορη τελική έγκριση των μελετών.

Σε δηλώσεις τους, οι κύριοι Καλογερής, Ζερβάκης και Παπαδογιάννης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση των μελετών και δήλωσαν ότι άμεσος επόμενος στόχος είναι η εξασφάλιση της χρηματοδότησης και η δημοπράτηση του έργου.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather