Μέχρι την Παρασκευή η εκδήλωση ενδιαφέροντος για το φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων στην Αθήνα

Μέχρι την Παρασκευή η εκδήλωση ενδιαφέροντος για το φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων στην Αθήνα

Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για δωρεάν συμμετοχή στο φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ).

Παραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων από όλη την Κρήτη, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με ξενοδόχους, διευθυντές ξενοδοχείων, εκπροσώπους εστιατορίων, delicatessen, δικτύων διανομής τροφίμων και super market από την υπόλοιπη χώρα, με στόχο την επαγγελματική τους συνεργασία.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι σήμερα, Παρασκευή 6 Μαΐου στον σύνδεσμο https://aitiseis.ebeh.gr/pagkritio-forum-athina

Το παγκρήτιο φόρουμ θα περιλαμβάνει προκαθορισμένες δωρεάν ημίωρες συναντήσεις (Β2Β) μεταξύ των δύο πλευρών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, καθώς και παράλληλες δράσεις, για γνωριμία με τα κρητικά προϊόντα.

Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός διοργανώνουν τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων και υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ) και της Περιφέρειας Κρήτης.

Η αποδοχή της  σχετικής πρότασης των τεσσάρων Επιμελητηρίων της Κρήτης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη έχει ως στόχο τη διασύνδεση της Κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο:

  • Επιμελητήριο Χανίων, υπεύθυνη κα Βασιλική Ζερβουδάκη, τηλ: 28210- 52329, zervoudaki@chania-cci.gr
Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather