Με ζέστη φεύγει ο Σεπτέμβριος, με καλό καιρό θα έρθει ο Οκτώβριος στην Κρήτη

Με ζέστη φεύγει ο Σεπτέμβριος, με καλό καιρό θα έρθει ο Οκτώβριος στην Κρήτη

Με καλοκαίρια θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες στην Κρήτη ενώ το ίδιο σκηνικό καιρού θα επικρατήσει και κατά την έναρξη του Οκτωβρίου σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανώλη Λέκκα. Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών θα είναι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Για σήμερα Τρίτη ο μετεωρολόγος ανέφερε πως ο καλός καιρός θα συνεχιστεί ενώ κατά τόπους θα υπάρχουν ενισχυμένοι Βόρειοι άνεμοι που θα φτάσουν ακόμα και τα πέντε μποφόρ ενώ τοπικά δεν αποκλείεται, όπως είπε, να έχουμε πρόσκαιρη ένταση των ανέμων. Η θερμοκρασία για την Τρίτη προβλέπεται γύρω στους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Καλός ο καιρός και την Τετάρτη ενώ για τα βόρεια τμήματα του νησιού ο μετεωρολόγος προβλέπει τη θερμοκρασία στους 30, ίσως και στους 32 βαθμούς Κελσίου ενώ στα νότια τμήματα θα κυμανθεί στους 29 με 30 βαθμούς.

Η καλοκαιρία συνεχίζεται και την Πέμπτη ωστόσο ίσως επικρατήσουν αραιές νεφώσεις που πιθανότατα δεν θα εκδηλώσουν κάποιο φαινόμενο. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικών διευθύνσεων ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γύρω στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Κλείνοντας, ο μετεωρολόγος προέβλεψε ότι η καλοκαιρία θα δώσει τη σκυτάλη στον Οκτώβριο με το σκηνικό του καιρού τις πρώτες τουλάχιστον ημέρες του μήνα να είναι καλοκαιρινό.

Πηγή: ekriti.gr

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather