Με τον νέο βουλευτή Χανίων Γιάννη Κασσελάκη, συναντήθηκε ο δήμαρχος Πλατανιά

Με τον νέο βουλευτή Χανίων Γιάννη Κασσελάκη, συναντήθηκε ο δήμαρχος Πλατανιά

Με τον νέο βουλευτή Χανίων της Ν.Δ. Ιωάννη Κασσελάκη, ο οποίος κάλυψε την θέση του Μανούσου Βολουδάκη στην Βουλή, συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, στην έδρα του δήμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μαλανδράκης ενημέρωσε τον κ. Κασσελάκη για την εξέλιξη  των διαδικασιών για τη δημιουργία της νέας γέφυρας στον Κερίτη, ενώ παράλληλα  τον ενημέρωσε για  την ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου για τα έργα αντιστήριξης του εναπομείναντος τόξου της Ιστορικής γέφυρας του Κερίτη, εργασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Επίσης  τον ενημέρωσε για τα αιτήματα που έχει υποβάλλει ο Δήμος Πλατανιά σε αρμόδια Υπουργεία και Υπηρεσίες, για τη σύσταση και δημιουργία νέων διοικητικών δομών, στα όρια του, όπως Πυροσβεστικός Σταθμός, Σταθμός ΕΚΑΒ, Λιμενικός σταθμός Κολυμβαρίου, κλπ.

Τέλος τον ευχαρίστησε για την επιλογή η πρώτη θεσμική του συνάντηση να γίνει στο Δήμο Πλατανιά, τον οποίο υπηρέτησε από πολλές αυτοδιοικητικές θέσεις.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης του έδωσε ένα αναμνηστικό δώρο, ενώ παρών στην συνάντηση ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Αντώνιος Φραγκονικολάκης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather