Λιγοστεύουν τα σχολεία που θα παραμείνουν και σήμερα κλειστά στα Χανιά

Λιγοστεύουν τα σχολεία που θα παραμείνουν και σήμερα κλειστά στα Χανιά

Η κακοκαιρία παραμένει ακόμη επικίνδυνη, κυρίως για τις ορεινές περιοχές των Χανίων, όπου η κατάσταση εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται επικίνδυνη. Έτσι, για λόγους ασφαλείας, και σήμερα Τετάρτη – για Τρίτη συνεχόμενη μέρα – θα παραμείνουν κλειστές σχολικές μονάδες στις ακόλουθες περιοχές, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των οικείων δήμων:

Δήμος Χανίων: «Παρατείνεται και για σήμερα με απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δημοτικού Σχολείου Κατοχωρίου (Κεραμειών) και του Νηπιαγωγείου Κεραμειών, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που εξακολουθεί να μαίνεται στην περιοχή και δυσχεραίνει τις μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών».

Δήμος Καντάνου Σελίνου: «Λόγω της εξέλιξης της κακοκαιρίας Barbara τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας και οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023 από τις 09:00πμ., εκτός του Δημοτικού Σχολείου Ροδοβανίου που θα παραμείνει κλειστό».

Δήμος Σφακίων: «Παρατείνεται και για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η αναστολή λειτουργίας των εξής σχολείων: – Δημοτικό και νηπιαγωγείο Ασκύφου, Γυμνάσιο και Λύκειο Χ. Σφακίων».

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών εξαιτίας της κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα ” και για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Σκινέ-Φουρνέ θα παραμείνουν κλειστά. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Πλατανιά, θα λειτουργήσουν όλοι κανονικά, για όσα παιδιά προσέλθουν.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather