Λευτέρης Κοπάσης: Παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΟΑΚ για να πολιτευθεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Λευτέρης Κοπάσης: Παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΟΑΚ για να πολιτευθεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Την παραίτησή του από την θέση του προέδρου του Δ.Σ. του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, προκειμένου να συμμετάσχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, υπέβαλλε χθες στην ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, ο Λευτέρης Κοπάσης.

Η επιστολή παραίτησης του κ. Κοπάση αναφέρει:

“Αξιότιμοι κύριε Υπουργέ, κύριε Υφυπουργέ

παρακαλώ να δεχτείτε την παραίτησή μου από την θέση του Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης στις 31 Δεκ 2022, όπου είχα οριστεί σύμφωνα με το δικό σας ΦΕΚ 234/1Απρ2020 (τεύχος ΥΟΔΔ) αρΔ4δ/80348, καθώς συνιστά κόλλημα εκλογιμότητας κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της παρ 5, αρθρ 5, Ν.4804/21.

Με την πεποίθηση ότι από την θέση του Προέδρου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου κατέβαλα την μέγιστη προσπάθεια στην εκπλήρωση των κοινών στόχων, σας ευχαριστώ για την συνεργασία.

Επίσης ελπίζω να συνεχίσουμε και στο μέλλον να συμπράττουμε, σε μια περίοδο που καταγράφονται τα σημαντικότερα έργα υποδομής στην Κρήτη, ώστε να αξιοποιηθούν στο μέγιστο οι δυνατότητες του Οργανισμού στον οποίο παραμένω πλέον ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός MSc με 30 χρόνια εμπειρίας, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η θητεία μου ως ο πρώτος Διευθύνων Σύμβουλος του νεοσυσταθέντος Ο.Α.Κ.αε, μετά την συγχώνευση των Ο.Α.ΔΥ.Κ. και Ο.ΑΝ.Α.Κ. και την μεταφορά των αρμοδιοτήτων των έργων και των εργαζομένων των ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ και ΕΥΔΕ Αποσελέμη σύμφωνα με τον Ν.4138/13 όταν κατέστη ο σημαντικότερος Αναπτυξιακός Οργανισμός της Κρήτης”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather