Κυκλοφόρησε η εφαρμογή για κινητά του gov.gr

Κυκλοφόρησε η εφαρμογή για κινητά του gov.gr

Διαθέσιμη αργά το βράδυ της Κυριακής έγινε η εφαρμογή του gov.gr για κινητά με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Το application το οποίο όπως είχε επισημάνει και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ,κ. Κυριάκος Πιερρακάκης αναμενόταν πριν το τέλος του έτους, προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να εκδίδουν ηλεκτρονικά έγγραφα και να κρατούν αρχείο με δηλώσεις, εξουσιοδοτήσεις και πιστοποιητικά που έχουν καταρτίσει με την βοήθεια του κινητού τους.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη εφαρμογή της ελληνικής κυβέρνησης με στόχο να αποτελέσει έναν «ψηφιακό χαρτοφύλακα» με πολλαπλές λειτουργίες.

Μέσα από το app του gov.gr οι πολίτες μπορούν να ανταλλάσσουν ηλεκτρονικά έγγραφα μέσω των θυρίδων τους, καθώς επίσης και να ελέγχουν τη γνησιότητά τους μέσω των κωδικών QR που φέρουν.

Η εφαρμογή η οποία βασίζεται στο site του gov.gr, θα προσθέτει διαρκώς νέες δυνατότητες, κάνοντας πιο εύκολη την καθημερινότητα με απλές, λειτουργικές, γρήγορες και ασφαλείς υπηρεσίες.

Κατά την είσοδο στην εφαρμογή οι χρήστες πρέπει να συνδεθούν με τους κωδικούς του taxisnet ώστε να μπορέσουν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Κατεβάσετε την εφαρμογή για Android από εδώ και για τα iOS από εδώ

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather