Κουκλινός: Κακόγουστη παράσταση τα εγκαίνια του βιολογικού Γεωργιούπολης

Κουκλινός: Κακόγουστη παράσταση τα εγκαίνια του βιολογικού Γεωργιούπολης

Κριτική στον δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη, για τα εγκαίνια του βιολογικού καθαρισμού της Γεωργιούπολης, «μίας κακόγουστα στημένης παράστασης του Δημάρχου Αποκορώνου», όπως αναφέρει, ασκεί με σημερινή του ανακοίνωση ο υποψήφιος δήμαρχος Αποκορώνου Ανδρέας Κουκλινός.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Κουκλινός αναφέρει τα εξής:

«Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες μίας κακόγουστα στημένης παράστασης του Δημάρχου Αποκορώνου για τον βιολογικό καθαρισμό της Γεωργιούπολης.

Μίας παράστασης που είχε και καλεσμένους τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, αλλά και πλήθος χειροκροτητών.

Αλήθεια, τι ακριβώς εγκαινιάστηκε στο Μουρί; Από πότε γίνονται εγκαίνια σε… υποέργα;

Η απάντηση είναι εύκολη. Όταν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο! Ως περιφερειακός σύμβουλος, διαπίστωνα ότι οι παρατάσεις του συγκεκριμένου υποέργου διαδέχονταν η μία την άλλη!

Στις 21 Ιανουαρίου του 2022 είχε δοθεί η 5η παράταση για την ολοκλήρωση παράδοσης του… υποέργου, εκτός βεβαίως των θέσεων και των δοκιμών. Καλά διαβάζετε… η 5η από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης!

Η παράταση ήταν μέχρι τις 31 Ιουλίου πέρυσι, ενώ ζητούνταν και παράταση και για τη δωδεκάμηνη δοκιμαστική λειτουργία, με παράδοση στις 30 Σεπτεμβρίου φέτος.

Αρα, την 1η Οκτωβρίου θα πρέπει, σύμφωνα με την παράταση που έχει δοθεί, να ξεκινήσει την λειτουργία του ο βιολογικός, δεδομένου ότι τώρα γίνονται οι… δοκιμές!

Ποιος δουλεύει ποιον δηλαδή…

το σχετικο -ΣΧΕΔΙΟ-ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ-βιολογικός είναι στη διάθεση του Δημάρχου και των συνδημοτών μου. Για να ξέρουμε τι συμβαίνει και να μην κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον εν όψει εκλογών…

Κρίμα κ. Δήμαρχε γιατί με τα… εγκαίνια που κάνατε εκθέτετε και τον Περιφερειάρχη!», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κουκλινός.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather