Κοινωνικό λειτουργό πρόκειται να προσλάβει η Σύμπραξη Φορέων Χανίων

Κοινωνικό λειτουργό πρόκειται να προσλάβει η Σύμπραξη Φορέων Χανίων

Η “Σύμπραξη Φορέων Χανίων για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση” προτίθεται να προσλάβει έναν Κοινωνικό Λειτουργό Π.Ε./Τ.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Άστεγους στο Δ. Χανίων», στο οποίο δικαιούχος φορέας είναι ο Δ. Χανίων και διαχειριστής φορέας η Σύμπραξη Χανίων.

Πρόκειται για πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων με στόχο την παροχή υπηρεσιών στέγασης, ψυχοκοινωνικής στήριξης, ενεργοποίησης, κατάρτισης & προώθησης στην εργασία αστέγων νοικοκυριών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους σε έντυπη μορφή εντός σφραγισμένου φακέλου (έντυπη υποβολή) στη διεύθυνση  Ελ. Βενιζέλου 4, 73132 Χανιά  ή
σε ηλεκτρονική μορφή με τα συνημμένα δικαιολογητικά (ηλεκτρονική υποβολή)
στο info@sfchania.gr και εντός αποκλειστικής προθεσμίας που αρχίζει από την ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα του φορέα, ήτοι από την Τετάρτη 16/3/2022 έως και την Τετάρτη 30/3/2022 και ώρα 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και την πλήρη προκήρυξη μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Σύμπραξης Χανίων http://sfchania.gr/anakoinoseis-deltia-tupou/

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather