Κλείνουν τμήματα των κόμβων Σούδας και Γαλατά του ΒΟΑΚ για εργασίες ασφαλτόστρωσης

Κλείνουν τμήματα των κόμβων Σούδας και Γαλατά του ΒΟΑΚ για εργασίες ασφαλτόστρωσης

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «ΥΠΟΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Π.Ε.Ο.94 ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ» πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα.

Για τον λόγο αυτό από σήμερα Τετάρτη 13-01-2021 έως και την Πέμπτη 14-01-2021 (με πιθανότητα παράτασης των εργασιών) θα παραμείνει κλειστή η ράμπα εισόδου στον βόρειο κλάδο του ΒΟΑΚ (Χανιά προς Κίσσαμο) στον Ανισόπεδο Κόμβο Σούδας (Εικόνα 1). Θα γίνεται ενημέρωση για την εκτέλεση εργασιών στη ράμπα εισόδου στον ΒΟΑΚ και αντίστοιχα με σήμανση για στένωση λωρίδας πριν την ράμπα εισόδου από τη Σούδα (οδός με δύο λωρίδες κυκλοφορίας και διαχωριστικό για το αντίθετο ρεύμα) ενώ παράλληλα ενημέρωση όσον κινούνται από το ΒΙΟΠΑ με κατεύθυνση προς τη Σούδα ότι η ράμπα εισόδου στο βόρειο ρεύμα κυκλοφορίας προς ΒΟΑΚ (προς Κίσσαμο) είναι κλειστή. Η κυκλοφορία στον ΒΟΑΚ θα γίνεται κανονικά όπως και είσοδος από τον Β.Ο.Α.Κ. προς ΒΙΟΠΑ.

Παράλληλα το ίδιο χρονικό διάστημα Τετάρτη 13-01-2021 έως και την Πέμπτη 14-01-2021 εργασίες θα γίνονται στην οδική σύνδεση του ΒΟΑΚ με την Π.Ε.Ο. Χανίων-Κισσάμου στο ύψος του κόμβου Γαλατά. Στην συγκεκριμένη θέση προτείνεται η παράκαμψη από παράπλευρο δρόμο σύμφωνα με το σχέδιο ενώ θα τοποθετηθεί πληροφοριακή σήμανση και στην Π.Ε.Ο. ότι εκτελούνται εργασίες στο τμήμα της οδικής σύνδεσης της προς τον ανισόπεδο κόμβο του ΒΟΑΚ, στο Γαλατά. (Εικόνα 2).

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather