Κλείνει λόγω έργων η ΠΕΟ από τον Κλαδισό έως τον κόμβο Χρυσής Ακτής (χάρτης)

Κλείνει λόγω έργων η ΠΕΟ από τον Κλαδισό έως τον κόμβο Χρυσής Ακτής (χάρτης)

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται τα έργα ύδρευσης συνολικού μήκους 1.300 μ. στην Π.Ε.Ο. Κισσάμου-Χανίων, για τα οποία απαιτείται παράκαμψη της κυκλοφορίας, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών.

Όπως αναφέρεται από την επιχείρηση, “ήδη έχουν εκτελεσθεί τα έργα από τη διασταύρωση για Δαράτσο έως το Μακρύ Τοίχο (οδό Δασκαλογιάννη) και έχει δοθεί η κυκλοφορία στη διασταύρωση με την οδό Νεάρχου (SYNKA).

Για να προχωρήσουν οι εργασίες στο 3ο τμήμα μήκους περίπου 470μ. θα γίνει παράκαμψη της κυκλοφορίας από την οδό Δασκαλογιάννη έως τη διασταύρωση της Π.Ε.Ο. με τη λεωφόρο Καζαντζάκη.  Αναλυτικά, για το ρεύμα κυκλοφορίας από Κίσσαμο προς Χανιά διακοπή κυκλοφορίας και υποχρεωτική παράκαμψη μέσω της οδού Δελφών και στη συνέχεια μέσω του ανισόπεδου κόμβου του Βαμβακόπουλου και επιστροφή μέσω της Λεωφόρου Καζαντζάκη προς Χανιά.(κίτρινη διαδρομή). Αντίστροφα από τον ισόπεδο κόμβο του Κλαδισσού παράκαμψη προς Κίσσαμο μέσω της Λεωφόρου Καζαντζάκη και της οδού Δελφών και επιστροφή στην Π.Ε.Ο. Χανίων – Κισσάμου στο ύψος του κόμβου της Χρυσής Ακτής (πράσινη διαδρομή). Επιπλέον ανάλογα με την πρόοδο του έργου (κατ’ εκτίμηση από Δευτέρα 7-12-2020 έως και Τετάρτη 10-12-2020) και προκειμένου να γίνουν οι εργασίες στη διασταύρωση της Π.Ε.Ο. με την οδό Δασκαλογιάννη θα απαιτηθεί η ευρύτερη παράκαμψη μέσω της παράπλευρης στην Εθνική Οδό και της οδού Μαλαθύρου (μωβ διαδρομή).

 

Οι ανωτέρω ρυθμίσεις γίνονται στα πλαίσια του έργου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ – ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ – ΣΟΥΔΑΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΙΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ»  προϋπολογισμού 1.370.000€ (χωρίς ΦΠΑ) που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας οδηγούς για την κατανόησή τους και την όσο το δυνατόν χρήση εναλλακτικών διαδρομών”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather