Κλείνει για δύο ημέρες λόγω έργων η γέφυρα της Αράδαινας

Κλείνει για δύο ημέρες λόγω έργων η γέφυρα της Αράδαινας

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ενημερώνει τους οδηγούς ότι προκειμένου να εκτελεσθούν οι αναγκαίες εργασίες που προβλέπονται από την μελέτη κατασκευής του έργου «Αποκατάσταση ζημιών και υποδομών από έντονα καιρικά φαινόμενα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Χανίων, περιοχής Δήμου Σφακίων, 5ο υποέργο: Επείγουσες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Χανίων, περιοχής Δήμου Σφακίων», θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων δια μέσου της γέφυρας της Αράδαινας, για το διάστημα από την Πέμπτη 23/6/2022 έως και την Παρασκευή 24/6/2022.

Η λήψη έκτακτων προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων αφορά την επαρχιακή οδό 31 Ροδοβάνι – Σούγια – Χώρα Σφακίων προς Μύρθιο και Μονήν Πρεβέλης διά Αγ. Ρουμέλης, Αγ. Ιωάννου, Ανωπόλεως, Κομητάδων, Πατσιανού, Καψοδάσους και Σκαλωτής μετά διακλ. προς Φραγκοκάστελο, στην περιοχή της γέφυρας της Αράδαινας.

Για το διάστημα αυτό, που θα εκτελούνται οι εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης στην γέφυρας, η Διεύθυνση Τροχαίας Χανίων θα εφαρμόσει τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εν λόγω επαρχιακή οδό, στην περιοχή της γέφυρας της Αράδαινας.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather