Καθησυχάζονται οι εργαζόμενοι των ΣΥΝΚΑ για τις επικείμενες αλλαγές και την συνεργασία με τον “Μασούτη”

Καθησυχάζονται οι εργαζόμενοι των ΣΥΝΚΑ για τις επικείμενες αλλαγές και την συνεργασία με τον "Μασούτη"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εργαζομένων των ΣΥΝΚΑ συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ενημερωθήκαμε από τη Διοίκηση του Συνεταιρισμού για την επικείμενη συνεργασία με την εταιρία Μασούτης και τη νέα εταιρία που σχεδιάζεται να δημιουργηθεί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “ζητήσαμε αναλυτική ενημέρωση, ιδιαίτερα για τις επιπτώσεις που αυτό μπορεί να έχει στις εργασιακές σχέσεις, τις αποδοχές μας και τις ίδιες τις θέσεις εργασίας μας. Η Διοίκηση μας διαβεβαίωσε ότι το πλάνο μετάβασης στη νέα εταιρία δεν επηρεάζει σε τίποτα τις εργασιακές σχέσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων στον Συνεταιρισμό.  Λάβαμε επίσης ξεκάθαρη απάντηση ότι οι συμβάσεις μας δεν θα επηρεαστούν, ενώ και η νομοθεσία δεν προβλέπει τίποτα τέτοιο.

Επίσης η Διοίκηση μας διαβεβαίωσε ότι όχι μόνο δεν θα μειωθούν σε καμιά περίπτωση οι θέσεις εργασίας  και  δεν θα γίνουν απολύσεις, αλλά και πως στο αναπτυξιακό πλάνο προβλέπονται νέες θέσεις εργασίας. Η Διοίκηση μας ξεκαθάρισε ακόμα, πως η εταιρία θα παραμείνει Χανιώτικη, με την έδρα της και όλες τις διοικητικές υπηρεσίες να βρίσκονται στην πόλη μας. Το Σωματείο εργαζομένων βρίσκεται στο πλευρό της Διοίκησης,  εμπιστεύεται και προσβλέπει στη νέα πορεία ανάπτυξης του Συνεταιρισμού μας για το καλό των εργαζομένων, των παραγωγών και της τοπικής οικονομίας”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather