Ηλεκτρονικό κλείσιμο ραντεβού στο Νοσοκομείο για τον Αύγουστο

Ηλεκτρονικό κλείσιμο ραντεβού στο Νοσοκομείο για τον Αύγουστο

Ηλεκτρονικά θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού από την Τρίτη 01 Αυγούστου και ώρα 09:00 π.μ. οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, μέχρι και στις 31/08/2023 (για τον μήνα Αύγουστο) για τα κάτωθι γενικά ιατρεία:

-Γαστρεντερολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Δερματολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Καρδιολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Οφθαλμολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-Πνευμονολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.
-ΩΡΛ (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «για τις λοιπές εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις που είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική εφαρμογή των ηλεκτρονικών ραντεβού θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού από την Τρίτη 01 Αυγούστου από τις 09:00 π.μ. και μέχρι τις 14.00 μ.μ το μεσημέρι (μέχρι και τις 30/09/2023). Οι πολίτες που δεν έχουν την τεχνική  πρόσβαση για κλεισιμο e – Ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο 2821071010 από τις 9:00 π.μ. και μέχρι τις 14.00 μ.μ το μεσημέρι.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Την Τρίτη 1 Αυγούστου δεν θα κλείνονται ραντεβού με φυσική παρουσία στην Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων. Αυτό θα είναι εφικτό από την επόμενη ημέρα και κάθε μέρα  (από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι), εκτός Παρασκευής.
Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather