Η Σοφία Μαλανδράκη-Κρασουδάκη υποψήφια με τον Σταύρο Αρναουτάκη

Η Σοφία Μαλανδράκη-Κρασουδάκη υποψήφια με τον Σταύρο Αρναουτάκη

Τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Σταύρου Αρναουτάκη και γι’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση στην Περιφέρεια Κρήτης ανακοίνωσε η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος της Π.Ε. Χανίων Σοφία Μαλανδράκη – Κρασουδάκη.

Αναλυτικά, στην σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Τέσσερα χρόνια πριν, με μια βαθιά ανάσα, ξεκίνησε η διαδρομή μου στην Περιφέρεια Κρήτης μετά από την τιμητική ψήφο των συμπολιτών μου.
Ο χρόνος απέκτησε μια άλλη διάσταση, μέσα από την ανάγκη μου, να είμαι συνεπής στη δουλειά μου σαν ελεύθερος επαγγελματίας και απόλυτα συνεπής στην αγάπη και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων, που με επέλεξαν να τους εκπροσωπώ.

Πολιτισμός, Υγεία, Παιδεία, Θέατρο.
Τέσσερεις λέξεις που χαρακτήρισαν τη ζωή μου αυτά τα τέσσερα χρόνια
Κάθε μέρα ξεχωριστή, κάθε μέρα γεμάτη συζητήσεις, προτάσεις, πράξεις, συναντήσεις για την Κρήτη και τους ανθρώπους της. Πώς να μεγαλώσει η μέρα! Συναντηθήκαμε στα μεγάλα και στα μικρά.
Αντλώντας έμπνευση από τις προτάσεις σας ,συνδυάζοντας τις πρωτοβουλίες με τη συνεργασία, συνέβαλα να πραγματοποιήσουμε ενέργειες που ανέδειξαν το χαρακτήρα και τον πολιτισμό τη περιοχής μας.

Σε μια τετραετία κατά την οποία δοκιμάστηκαν σκληρά λόγω της πανδημίας κράτη, συστήματα, οικονομίες, ανθρώπινες σχέσεις και αντοχές η παρουσία και η παρέμβαση της Περιφέρειας Κρήτης και του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη υπήρξε καθοριστικά σημαντική για το νησί

Προσωπικά μου επιβεβαίωσε το στίγμα της δυναμικής της και του επιτελικού της ρόλου ,μέσα από την ενίσχυση των Υγειονομικών δομών του νησιού με ανθρώπινους πόρους και υγειονομικό -τεχνολογικό υλικό με τα 24.000.000 ευρώ που διατέθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας.

Το νησί μας μέσα από τη δυναμική και ενωτική καθοδήγηση του Περιφερειάρχη μας, έχει κατορθώσει μέσα σε δύσκολους καιρούς αβεβαιότητας να πορεύεται σαν ένα καλά χτισμένο καράβι, με αξιοθαύμαστη σταθερότητα αναγνωρίσιμη ακόμα και στο διεθνές περιβάλλον.
Όλα αποκτούν ξεχωριστό νόημα με τη δυνατότητα της παρέμβασης με ρόλο και για καλό σκοπό.

Η εμπιστοσύνη του κ. Σταύρου Αρναουτάκη, ο οποίος με τίμησε αποδίδοντας μου την ιδιότητα της Εντεταλμένης Συμβούλου στα θέματα που αγαπώ να υπηρετώ, ήταν πολύτιμη και υποστηρικτική σε κάθε στιγμή.
Τον ευχαριστώ από καρδιάς και με χαρά αποδέχομαι να συνεχίσουμε μαζί το συναρπαστικό ταξίδι της Κρήτης μας.

Καταθέτοντας την αλήθεια μου ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον κ Σταύρο Αρναουτακη στις Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather