Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) στη Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) στη Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού

Η ΟΑΚ συμμετείχε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο κορυφαίο διεθνές γεγονός για τη βιομηχανία συναντήσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων «ΙΒΜΤ World», το οποίο πραγματοποιήθηκε φέτος διαδικτυακά λόγω της υγειονομικής κρίσης, το διάστημα 8-10 Δεκεμβρίου 2020.

Η «IBMT World» συγκεντρώνει την παγκόσμια βιομηχανία Συνεδριακού Τουρισμού, πραγματοποιώντας πρόσωπο με πρόσωπο συνδέσεις με άτομα που ενδιαφέρονται να ανοιχτούν σε νέες αγορές εναλλακτικού τουρισμού (θρησκευτικού, οικολογικού, πολιτιστικού), συμμετέχοντας σε δικτυώσεις με τους υπευθύνους του τουριστικού τομέα σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα, το προσωπικό της ΟΑΚ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει διαδικτυακές Ημερίδες σε θέματα σχετικά με την υλοποίηση συνεδριακών δράσεων.

Το Ίδρυμα, ήρθε σε επαφή με 710 Εκθέτες, είχε προσωπική επικοινωνία με 144 Εκπροσώπους Οργανισμών, Ενώσεων, Εταιρειών και Πανεπιστημίων, ενώ οι συνεργάτες του πραγματοποίησαν στη διάρκεια των τριών ημερών της Έκθεσης 27 διαδικτυακές συναντήσεις με άτομα, που ενδιαφέρονται για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων στους φιλόξενους χώρους της Ακαδημίας. Ενδεικτικά οι Χώρες αναφοράς που επέδειξαν ενδιαφέρον για την ΟΑΚ ήταν: ΗΠΑ, Γαλλία, Ολλανδία, Ιταλία, Νορβηγία, Ουκρανία, Σαουδική Αραβία, Βραζιλία, Ινδία, Πακιστάν, Αίγυπτο και Ελλάδα.

Η ΟΑΚ, μέσω της συμμετοχής της στην Έκθεση, ανέδειξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης, τις φυσικές ομορφιές, την Κρητική Διατροφή, την ασφάλεια που μπορεί να προσφέρει ως προορισμός, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε κάθε επίπεδο, ικανοποιώντας ολιστικά τον επισκέπτη και προσφέροντάς του μία εξαιρετικά ποιοτική συνεδριακή εμπειρία.

Με την ευκαιρία αυτή εκφράζουμε τα πιο θερμά μας ευχαριστήρια προς τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Φραγκάκη, για την ευγενική αρωγή και υποστήριξή του και για την άμεση ανταπόκριση της Γενικής Γραμματείας του Ε.Ο.Τ. στο αίτημα της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης προκειμένου να συμμετάσχει στην παραπάνω έκθεση.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather