Η Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ

Η Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ συνεχίζει για το έτος 2022 την Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης η οποία απευθύνεται σε ενήλικες που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να εμβαθύνουν σε θέματα σχέσεων και δυσκολιών καθημερινής ζωής. Το πρόγραμμα βασίζεται στη δυναμική της ομάδας, στην διαπροσωπική σχέση και στην αλληλεπίδραση των μελών με σκοπό την ανάπτυξη του ατόμου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Παρέχεται ένα υποστηρικτικό πλαίσιο χωρίς να δίνονται «έτοιμες» λύσεις συμβουλευτικού χαρακτήρα στους προβληματισμούς των συμμετεχόντων όπου ο καθένας μπορεί να ακούσει τον εαυτό του και τους άλλους καθώς και να ανταλλάξει εμπειρίες, ώστε να αναζητήσει την υποκειμενική του αλήθεια και να διαχειριστεί τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής μέσα σε ένα πλαίσιο αποδοχής και συνεργασίας.

Η ομάδα προσωπικής ανάπτυξης έρχεται να ικανοποιήσει μία ανάγκη των ανθρώπων που επιθυμούν να επεξεργαστούν θέματα που στους απασχολούν, να μοιραστούν βιώματα και να ακούσουν εμπειρίες ζωής, αναγνωρίζοντας αυτά που μας ενώνουν και μας διαφοροποιούν στη σχέση με τους άλλους.

Έναρξη προγράμματος: Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, ώρα 10:00 – 12:00 και κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα έως και 14 Απριλίου 2022.Χώρος υλοποίησης: Κέντρο Πρόληψης Χανίων, Μιχελιδάκη 17, 1ος όροφος. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: στα τηλέφωνα 2821028166 και 2821051214 και στην ιστοσελίδα: www.prolipsichania.gr.Συντονίστρια: Μαρία Επιτροπάκη, Κοινωνική Λειτουργός, εργαζόμενη στο Κέντρο Πρόληψης. Η ομάδα είναι ολιγάριθμη και δεν απαιτείται καμία οικονομική επιβάρυνση. Θα τηρηθεί το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ»

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather