Η αντιπεριφέρεια Χανίων διένειμε tablets και κουβέρτες σε ιδρύματα του νομού

Η αντιπεριφέρεια Χανίων διένειμε tablets και κουβέρτες σε ιδρύματα του νομού

Οι φετινές συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διοργάνωση της καθιερωμένης Γιορτής Αλληλεγγύης που υλοποιείται κάθε χρόνο τέτοια εποχή από την  Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Ωστόσο, στο πλαίσιο της πολιτικής της Περιφέρειας Κρήτης για την πρόληψη και την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Χανίων πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020, διανομή Tablets σε διάφορα ιδρύματα του Νομού, όπως και διανομή κουβερτών, στο πλαίσιο της Υλοποίησης του Κοινωνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης για το έτος 2020.

Επίσης διανεμήθηκαν τρόφιμα και άλλα δώρα στις οικογένειες που υποστηρίζονται από Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Χανίων, μια από τις κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης που υλοποιούνται όλο το χρόνο από την Π. Ε. Χανίων μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της, για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του νομού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων θεωρεί χρέος του να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους της Π. Ε. Χανίων για τις προσπάθειές τους στην υλοποίηση των κοινωνικών δράσεών της, οι οποίες αυξάνονται την εποχή των εορτών όπου οι ανάγκες των πασχόντων συμπολιτών μας είναι κι εκείνες αυξημένες, ευχόμενος να έχουν πάνω απ΄όλα υγεία και δύναμη να συνεχίζουν το σπουδαίο έργο τους για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather