Γιάννης Κασσελακης: Εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο και παρουσίασε τους υποψηφίους

Γιάννης Κασσελακης: Εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο και παρουσίασε τους υποψηφίους

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Δημοτική Κίνηση Πλατανιά – Πρόοδος, Ανάπτυξη», πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Κασσελάκης σε δηλώσεις του επισήμανε ότι οι δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου είναι εξαιρετικά κρίσιμες και σημαντικές, καθώς από το αποτέλεσμά τους θα κριθεί η πορεία που θα ακολουθήσει ο Δήμος τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο συνδυασμός μας αποτελείται από ανθρώπους ικανούς, με όρεξη για δουλειά και με κοινούς στόχους για την επόμενη μέρα, ενώ υπογράμμισε πως ο Γιάννης Μαλανδράκης και η ομάδα του στερούνται οράματος.

Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα ζητήματα τουρισμού, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Πλατανιά «πιέζεται» από την ταυτόχρονη περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου Χανίων και την εκρηκτική ανάπτυξη του Δήμου Κισάμου, γεγονός που αφενός προβληματίζει και αφετέρου επιβάλει την ανάληψη πρωτοβουλιών για την αναβάθμιση των υποδομών και την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Σημειώνεται ότι η αποψινή εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα λιτή εξαιτίας της απώλειας ανθρώπινων ζωών από τις πρωτοφανείς βροχοπτώσεις, τις πυρκαγιές που προηγήθηκαν, αλλά και του τραγικού συμβάντος στο λιμάνι του Ηρακλείου που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 36χρονου «με βίαιο τρόπο», όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος εξέφρασε τη βαθιά λύπη του και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν.

Εδώ οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του κ. Κασσελάκη

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather